feb 252015
 

Dag 0

Eindelijk is het zover, de dag van vertrek is aangebroken. De zoveelste nacht met heel weinig slaap en bij het wakker worden is het nog een grote puinhoop in huis. Overal verhuis dozen, kleding en andere mooie spullen. De verhuizer voor de dozen is er iets eerder dan verwacht, de auto staat op een krik op de oprit zodat deze meneer eerst verplicht een bakje koffie moet doen. Auto op oude banden, de oprit vrij, daar gaan de dozen (wanneer zullen we ze weer zien?). Vervolgens de auto in de garage (wonderwel het past), de skelter in het huisje en de GBBBQ’s onder het afdakje. Laatste ronde opruimen buiten, vervolgens binnen verder met het inpakken van de koffers. Alles past, de handbagage weegt alleen 14 kilo waar 7 is toegestaan.

Het huis raakt langzaam aan opgeruimd, er komen nog steeds mensen langs om afscheid te nemen tot ziens te zeggen. Uiteindelijk zit alles in de auto, tijd voor een laatste kop koffie thuis. Vreemd om bij je eigen huis uitgezwaaid te worden, bedankt voor het uitzwaaien en de steun Opa, Frank met zijn papa, Renate en de buurvrouw.

Op Schiphol eerst het probleem van de handbagage opgelost, vervolgens liepen we in de armen van een kleine uitzwaai-commissie, koffers ingecheckt, nogmaals afscheid genomen tot ziens gezegd. Richard bedankt voor het wegbrengen en hup door de douane en weg. Nou niet direct, eerst nog een voedzame maaltijd gehaald bij de mac, rustig naar de gate en van het voorrecht gebruik gemaakt om met kleine kinderen als een van de eerste aan boord te gaan. Dan gaat het vliegtuig in zijn achteruit, dan in zijn vooruit, dan maakt het snelheid, los, het avontuur is begonnen.

Bekijk de foto’s van ons vertrek (klik op de link)

 Posted by at 23:00

  One Response to “Eindelijk vertrekken”

  1. test

Sorry, the comment form is closed at this time.