mrt 052015
 

Dag 7 & 8

Woensdag, een rustig dagje. Anne-Marie had wat dingetjes te doen op haar nieuwe werk, waaronder de afspraak met de verloofde van de bootmeneer. Verder hebben we met zijn allen een beetje geslenterd door het stadje, lekker vertrouwd gegeten bij de M en verder niet zoveel gedaan.

Donderdag, de huurauto uit Auckland moet vandaag terug, vroeg eruit een geklutst ei als ontbijt en onderweg, nou ja alleen papa. Mama en de kinderen hebben zich die dag prima vermaakt op het strand, toen Jan zijn duikbril verloor in het water had mama nog wel even een moeilijk keuze momentje “ga ik de duikbril achterna of Jan”. Nu missen we dus een duikbril. Papa had het wat spannender, was keurig voor 13:00 uur terug met de auto (ondanks de drukte op het laatste stuk) bij het verhuurbedrijf, had gedacht dat de bushalte voor de terugbus (vertrek 15:00 uur) 2 kilometer hier vandaan was, om er ter plekke achter te komen dat dit 12 Km was (weliswaar 2 uur lopen volgens googlemaps). Zover ging de shuttle service van het verhuurbedrijf dus niet. Ze waren nog wel zo vriendelijk om uit te zoeken welke bus van het vliegveld papa moest nemen, maar weer zo onvriendelijk om papa af te zetten op een plek waar die bus niet stopt. Na wat rondvragen was er ook nog een andere bus die naar het busstation ging en uiteindelijk was papa op tijd om de bus naar huis te kunnen nemen. Op de heenweg met de auto moest papa nog wel tol betalen, had natuurlijk precies genoeg bij zich voor de tol, maar niet voor de toeslag van het apparaat. Gelukkig was er een lokale automobilist(e) die zomaar de missende 40 cent toevoegde. De busreis terug was zeker de moeite waard, door het hoge zitten en de toeristische route een prachtige reis.

Bekijk de foto’s

 Posted by at 23:46

Sorry, the comment form is closed at this time.