apr 072015
 

Dag 41

Deze week gaat het dus gebeuren, we betrekken onze definitieve woning. Eigenlijk zijn we hier zondag al ingetrokken, maar de afgelopen twee nachten had meer weg van kamperen. Vandaag zijn onze meubels gebracht, dus deze bijdrage aan onze site wordt getypt op de bank met de laptop op de leuning. Nu kunnen we ook beginnen om de spullen, die we de afgelopen weken verzameld hebben, in elkaar te zetten. Zoals fietsen voor de kinderen en één voor ons zelf. De bedden van de kinderen, diverse kastjes, stellingen en andere handige dingen. Ook de keuken spullen kunnen nu een plek krijgen in de keuken. Vandaag op de valreep nog een bestekset gekocht, want drie setjes vliegtuigbestek was voor ons vieren net niet voldoende. Het belangrijkste voor de kinderen doen we morgen, kijken of de tv het doet.

Het enige wat we nog missen is een vaste internet aansluiting, maar de aanvraag is ingediend.

Oh ja, we missen ook nog 28 verhuisdozen, als het goed is gaan deze overmorgen op de boot en worden ze eind mei bij ons afgeleverd.

 Posted by at 22:13

  2 Responses to “De week van het verhuizen.”

  1. We hebben onze woning niet verhuurbaar achter gelaten, het vertrek ging uiteindelijk toch sneller dan gepland. Maar iemand hier die woonruimte over heeft, gewoon even mailen of bellen.

    De GBBBQ wordt de komende twee jaar de TPNHBBQ (Tieke Place Neighbor Hood BBQ), maar voel je vrij om de GBBBQ te organiseren, de BBQ’s staan achter het huis.

    Arjan

  2. Hallo familie Mein,

    Leuk om zo met jullie mee te kunnen kijken! Ziet er goed uit hoor.

    Vraagje; zouden jullie de woning aan de groefmaat voor 2 maanden willen verhuren? Mijn zus en haar dochter zoeken een tijdelijke oplossing. Eind april dr in en midden/eind juni er weer uit. Laat maar horen, je mag ook reageren via de mail jan.van.spil@gmail.com of 06-46954346.
    Groeten uit Westerbork.
    PSV. Wanneer regel je de GGBBQ?

Sorry, the comment form is closed at this time.