aug 092015
 

Dag 152 t/m 165

De sleur komt er al aardig in, wel hebben we tijd gehad om onze tuin en onze straat netjes te houden, aardappels te poten en iets in een groente tuin te stoppen. Lisa is een paar daagjes ziek geweest van school, al was daar overdag niet zoveel van te merken, pas als mama ’s avonds met de thermometer langs kwam was er weer een beetje koorts. Het hoogte punt was wel de dubbele post van thuis. Oma had drie pakjes verstuurd waar voor iedereen wel een cadeautje inzat (tip voor oma: verstuur het de volgende keer in een verpakking, spaart dan twee keer verzend kosten). Heel leuk was ook de brief van Frank, met een hele leuke tekening van hoe wij met de caravan op vakantie gaan. Jan was er zo blij mee dat de tekening nu naast zijn bed ligt. Afgelopen weekend hebben we gewandeld in een of ander waterzuiverings project hier vlak in de buurt. Daardoor kunnen we weer een nieuw vogeltje op onze gezien lijst zetten. Ook hebben we het trein-station van Whangarei opgezocht, maar veel passagiers-treinen rijden er niet meer.

Bekijk de foto’s met een hoog vogel gehalte.

 Posted by at 22:05

Sorry, the comment form is closed at this time.