aug 202015
 

Dag 166 t/m 176

Na 166 dagen of bijna 24 weken of 5 en halve maand, zeg maar een half jaar wachten, waren daar dan eindelijk onze verhuisdozen, compleet. Ze zijn niet open geweest, dus geen gezeur over modderresten aan schoenen of slaapzakken die niet goed gewassen waren. De dozen waren alleen een beetje erg stoffig. De chauffeur en bijrijder waren ’s morgens vroeg vertrokken uit Auckland, dan zou je denken dat ze wel een bakje (oplos) koffie zouden lusten of iets anders, maar dat is hier dus niet gebruikelijk. Binnen een paar minuten nadat de laatste doos was uitgeladen zaten ze alweer in de vrachtwagen. Voor ons kon het uitpak-feest dan beginnen, vooral voor de kinderen. Jan blij met zijn trekkers, Lisa blij met haar twee dozen knuffels, papa blij met zijn koffie machine en mama blij met alles. Achteraf hadden we de keuken spullen (nu dus dubbel) en de winterkleding van de kinderen (inmiddels te klein) thuis kunnen laten. En zo komen we nog wel wat spullen tegen waarvan we ons nu afvragen: Waarom! De volgende dag was er post, speciaal voor Lisa, er is vast iemand die heel gek op haar is. Na een paar dagen wachten hadden we eindelijk tijd om aan de lego trein te beginnen, met als gevolg dat inmiddels het hele huis vol ligt met rails. Voor de broodnodige beweging, hebben we ergens een hond geleend om een stukje mee te rennen.

Bekijk de foto’s van ons uitpak feestje.

 Posted by at 23:37

  One Response to “Eindelijk onze spullen.”

 1. Hallo allemaal,
  Tussen alle drukte door probeer ik af en toe jullie site te lezen. We zijn jullie nog niet vergeten hoor!
  Op de oude “wegwijzer” zagen we vaak Jan’s fietsje in de hal of buiten staan en dan moesten we toch even aan jullie denken. Ook missen we Arjan voor het puntenslijpen van alle potloden…. :-)
  Tegelijkertijd gaat alles hier ook maar door en hebben we onze eerste week op school in de nieuwe mfa er weer op zitten. Tot nu toe alleen maar positief. Jammer dat jullie hier niet bij zijn nu. Ik kwam jullie nog wel tegen op foto’s van het bereiken van het hoogste punt tijdens de bouw.
  Tegelijkertijd beleven jullie daar natuurlijk ook veel bijzondere dingen! Leuk om te lezen en te zien!!
  Geniet ervan. We blijven jullie volgen.
  Groetjes, Netharshini, Shadhushan en Natascha

Sorry, the comment form is closed at this time.