sep 052015
 

Dag 177 t/m 192

Op vrijdag gebeurde het ergste wat een worstjes bakker kan overkomen, vlam in de pan, aangebrande worstjes. Gelukkig hebben de kinderen daar niets van gemerkt. Mama had eters uitgenodigd van haar werk, het leuke was dat de kinderen mee kwamen waar wij heerlijk mee hebben gespeeld, zo heerlijk dat we uiteindelijk met zijn allen in de kamer in slaap zijn gevallen. Binnenkort kunnen we aardappels uit eigen tuin eten, de kopjes komen al boven de grond. Omdat Anke binnenkort gaat trouwen en wij daar niet bij kunnen zijn en Anne-Marie ook niet bij het vrijgezellig feestje, moest er voor dit laatste een filmpje opgenomen worden. Dicht bij huis een heel mooi bos met waterval, helaas was het licht niet goed. Uiteindelijk maar een strand opgezocht waar we het licht van achteren konden hebben. Jan en Lisa weten nu wat een Wishbone is, ze hebben beide al een wens mogen doen. Op school was er de jaarlijkse hardloopwedstrijd door een heel mooi en groot park. Jan en Lisa hebben het prima gedaan, Lisa heeft het zelfs op de Nieuw-Zeelandse manier gedaan, op blote voeten. Thuis dacht ik een grote koffie-plant te hebben, kom ik er achter dat er hier bomen groeien waar iets aan hangt wat heel veel op koffie-vruchten lijkt, misschien binnenkort een mixed melange. Jan heeft zijn eerste kinderfeestje gehad, en papa ook, hier is het kennelijk gebruikelijk dat ouders blijven bij een kinderfeestje. Goed dat we dat weten, kunnen we er rekening mee houden als Jan zijn feestje viert. De juffrouw van Lisa (die in een kasteel woont) had een lammetje meegenomen naar de klas, die is er de hele dag bij geweest. Jan is een weekje ziek geweest, maar op vrijdag heeft hij toch zijn worstje gehad, zo ziek was hij dus niet. Mama heeft de fiets geprobeerd, want om een bepaalde reden wil ze volgende week op de fiets naar haar werk.

Bekijk de vooral sportieve foto’s van deze twee weken.

 Posted by at 22:59

  One Response to “Sportieve Kinderen.”

  1. Hoi Arjan, als het goed is ben je weer terug in NZ nu. Ik hoop dat de reis voorspoedig is verlopen. Groetjes aan iedereen.

Sorry, the comment form is closed at this time.