sep 282015
 

Dag 204 t/m 215

Papa net terug uit Nederland, een laatste week school met vier shows, zwemles en gym, een examen en als belangrijkste de verjaardag van Jan. En als tweede belangrijkste de promotie van papa. Omdat het hoofd worstjes bakken mee moest doen met de generale van de school shows, werd papa zomaar in het diepe gegooid en moest hij in zijn eentje 150 sausage sizzle worstjes bakken, waren er maar drie te zwart, dus dat ging wel goed. De shows op school functioneren als een soort money maker, de kinderen moeten 4 keer optreden voor publiek, waarvan 3 keer ’s avonds. Kaartjes kosten $10,- per persoon, ook voor de ouders. Alle klassen doen een stukje en alle ouders zijn blij dat hun kind op het podium staat. Omdat Jan deze week ook nog eens jarig was, was het allemaal extra druk, zo moesten er traktaties gemaakt worden, want Jan wilde graag op spookjes trakteren. Vorige week hebben heel veel mensen iets mee gegeven voor Jan zijn verjaardag, dus toen Jan eindelijk jarig was had hij het erg druk met uitpakken. Frank en Lise hebben goed gescoord, het voelt goed om niet vergeten te zijn. Zaterdag moest papa naar Auckland om een engelse taaltest te doen, het hoogtepunt of beter het dieptepunt was wel de hamburger bij Carls junior, het is de eerste keer dat papa een hamburger terug heeft gestuurd naar de keuken omdat deze niet op de hamburger van het plaatje leek, ook in de herkansing was het nog dik onvoldoende, maar ja honger doet ook wat. Zondag zijn we weer naar Limstone-Island geweest, hier hebben we verdere instructies gekregen over wat gewenst onkruid is en wat ongewenst is. Nou ja, gezellig was het wel.

Bekijk de foto’s van Jan zijn verjaardag en nog veel meer.

 Posted by at 22:49

  One Response to “De verjaardag van Jan, deel 1.”

  1. Hoi Arjan
    Ik kan je anders niet bereiken . . .

    Edit:
    Dank voor de info, deze is goed ontvangen.

Sorry, the comment form is closed at this time.