okt 262015
 

Dag 243

De laatste volle dag op het zuidereiland, Tot nu toe was het spannendste wat we gedaan hebben Christchurch, je weet van te voren natuurlijk nooit wanneer die grote klapper gaat komen. Dat spannende hebben we vandaag overtroffen door een hele enge brug te nemen. Zeker als je weet dat twee weken ervoor een soortgelijke brug is geknapt. John heeft er nog een schepje bovenop gedaan door als een soort superman door de lucht te vliegen. Verder zijn we rustig richting Nelson gereden, daar aangekomen: gegeten, kopje koffie en toen naar de kerk. Morgen (heel) vroeg weer op, anders missen we de boot.

Bekijk de foto’s van hele spannende dingen.

 Posted by at 22:14

  One Response to “Visite deel 5, van Reefton tot Nelson.”

  1. Mooie foto’s.

    Groeten,
    Alesia & Dave

Sorry, the comment form is closed at this time.