nov 012015
 

Dag 247 t/m 249

Het laatste deel van de vakantie, dat begint met een dagje Auckland. Eerst lekker ontbijten bij een Amerikaanse keten, daarna naar het hoogste gebouw van het zuidelijk halfrond. Als we uitgekeken zijn maken we nog een lange wandeling door de stad om uiteindelijk weer op tijd thuis te zijn om de kinderen van school te halen. Lisa had in het zwart naar school gemoeten omdat de klas een groepsfoto ging maken voor de All-Blacks, een of ander lokaal sportclubje die ergens een toernooitje aan het afwerken zijn. ’s Avonds voor het eerst de echte Fish & Chips gegeten, lekker vet en verpakt in van dat vette papier (of het papier werd vet door de inhoud). De volgende ochtend had Anne-Marie bedacht dat het leuk zou zijn om met zijn allen heel vroeg naar de markt te gaan, gelukkig verkopen ze er sterke koffie. Een bezoek aan Nieuw-Zeeland is pas geslaagd als je een Kiwi hebt gezien (vul zelf maar in welke), aangezien het spotten van een Kiwi in het wild niet te doen is zijn we naar het Kiwi-House gegaan. Na de Kiwi hebben we de verplichte wereldberoemde Whangarei waterval bekeken en daarna nog wat rondgereden door de omgeving. Van dat laatste zijn helaas geen foto’s. De kinderen hebben echt Halloween kunnen vieren en bakken vol snoep opgehaald. De laatste dag naar het vliegveld en daar gingen onze wegen weer uit elkaar. De een ging 24 uur vliegen, de ander de huurauto terugbrengen en met de bus terug naar huis.

Bekijk de foto’s van de laatste dagen Nieuw-Zeeland van John.

Bekijk de Auckland foto’s van 4 weken eerder.

 Posted by at 22:01

  One Response to “Visite deel 8, van Auckland via thuis naar Auckland en weer naar huis.”

  1. Leuk om de vakantie nog een keer opnieuw te beleven met de foto’s !
    Arjan, Anne-Marie, Lisa en Jan: dank voor jullie gastvrijheid en de fijne tijd in Nieuw-Zeeland !

Sorry, the comment form is closed at this time.