nov 302015
 

Dag 270 t/m 278

We waren op zoek naar een leeuwentuin, maar wegens verbouwing was deze gesloten, uiteindelijk zijn we dan beland in een soort van botanische tuin. Iedere klas heeft natuurlijk zijn jaarlijkse schoolreis, zo ook papa’s engels klasje. Helaas voor hem was het geen FUN reisje, maar was het de bedoeling om een stukje Nieuw-Zeelandse kust schoon te maken. Op de school van Jan en Lisa hadden ze voor de vrijwilligers een “morning tea” georganiseerd, helaas toen iedereen goed op gang was om zich te goed te doen aan de lekkere hapjes, ging het brand alarm. Wel goed om te zien dat iedereen daar op getraind is. De brand was een kindervingertje die achter het gebroken glaasje van een brandmelder paste. Het weekend zijn we nog even aan het strand geweest om uit te waaien. Op maandag was er op school een minstreel die kwam zingen en vertellen over Hiwi de Kiwi die ging vissen. Hierbij werden allerlei regels voor het vissen en veiligheid op en om het water besproken en bezongen met de kinderen.

Bekijk de laatste foto’s van november dit jaar.

 Posted by at 15:35

  One Response to “Een mooie bloemen tuin, een grote-mensen schoolreis en brand.”

  1. Hoi, voor jullie nu al een gelukkig 2016. Hier nog even geduld.

Sorry, the comment form is closed at this time.