dec 122015
 

Dag 281 t/m 289

Het zijn spannende dagen hier aan deze kant van de wereld, de grote vraag voor de kinderen is: komt hij wel of komt hij niet! Dan hebben we het natuurlijk over Sinterklaas. Jan is zo lief geweest om een van zijn knuffels uit te lenen aan rommelpiet, maar helaas voor Jan was het vergeetpiet die de knuffel de volgende dag terug moest brengen, en je raadt het al: vergeetpiet is vergeten waar de knuffel van Jan woont. Gelukkig wist vergeetpiet nog wel waar Jan en Lisa naar school gaan, dus uit eindelijk is het goed gekomen. Nu waren Jan en Lisa dit jaar echt van plan om heel goed op te letten of ze Sinterklaas konden zien, maar net op het moment dat ze even niet op letten bracht Sinterklaas een paar cadeautjes langs. Volgend jaar dan maar weer proberen. Toch zeker wel bedankt voor de leuke pakjes avond Sinterklaas, we zijn er blij mee. De volgende dag was er een fair bij ons in de buurt waar we weer leuke dingen konden doen, zoals voor brandweerman spelen of gaan vissen met een kraan. De laatste week school is begonnen, dat bestaat eigenlijk uit niets doen. En eindelijk mochten we de kerstboom uit zijn verpakking halen.

Bekijk de foto’s van Sinterklaas en de laatste dag school.

 Posted by at 01:20

Sorry, the comment form is closed at this time.