mrt 062016
 

Dag 370 t/m 375

De week begon met een beetje nasleep van Lisa’s verjaardag. Ook kregen we nog een extra verrassing, bijna collectief waren we aan de beurt met beestjes in het haar, alleen papa speelde een beetje vals door niet mee te doen (of is hij echt zo afstotelijk?). Goed wassen met dure shampoo en kammen met een fijne kam loste het probleem binnen twee dagen op. Op school was er weer de jaarlijkse zwem demonstratie om aan de ouders te laten zien dat extra zwemles geen kwaad kan. Hier aan gekoppeld hadden ze nog wat wedstrijd zwemmen, waar de extra zwemlessen van Lisa zich eindelijk uitbetaalden. Op Zondag hebben we nog een rondvaart gemaakt, en dat was dolfijn.

Bekijk de kriebelende water foto’s van deze week.

 Posted by at 23:00

Sorry, the comment form is closed at this time.