mrt 262016
 

Dag 390 t/m 395

Deze week moesten we tijdelijk afscheid nemen van mama, ze ging voor haar werk naar Nederland. Natuurlijk hebben we eerst nog even lekker met zijn allen gegeten in een lokaal eetdingetje. Doordat mama zich een dagje had vergist in wanneer ze moest vliegen, waren wij met zijn allen genoodzaakt om mee te gaan naar het vliegveld van Auckland. De volgende morgen mochten de kinderen iets langer blijven liggen van de juffen, maar al vroeg kwamen de eerste berichten binnen dat er iets gaande was op school, dus toch maar opschieten en naar school. Het einde van de week hebben we gevierd met een BBQ ter ere van iemands verjaardag waarvoor mama was uitgenodigd. En toen was het pasen.

Bekijk de eenzame foto’s van deze week.

 Posted by at 21:51

Sorry, the comment form is closed at this time.