mei 082016
 

Dag 432 t/m 438

Omdat we binnenkort terug gaan naar Nederland, komt “onze” woning in Nieuw-Zeeland weer beschikbaar. De huidige eigenaar vind het kennelijk tijd om te cashen en heeft de wonig in de verkoop gedaan. Dat betekend dus de komende tijd de boel netjes houden want er kunnen elke dag zomaar kijkers komen. Verder was het een rustige week met maar één feestje en in het weekeinde natuurlijk Moederdag. Voor moederdag wordt er op school door de kinderen natuurlijk wat gemaakt, voor vaderdag vinden ze dat niet nodig hier. ’s Middags had Anne-Marie bedacht dat het wel leuk zou zijn om een collega eens te verrassen door zogenaamd haar verjaardag te vieren. Dit hebben we gedaan met een picknick aan het strand.

Bekijk de moederdag foto’s en meer.

 Posted by at 22:21

  One Response to “In de verkoop.”

  1. Hey reizigers! Ik heb wat gemist geloof ik, jullie komen echt binnenkort weer terug?! Heb trouwens nog iets gemist, want volgens mij was jij gisteren jarig, of niet A-M? Alsnog van harte!!! Ik lees nog even verder, heb een boel blogs en foto’s in te halen geloof ik. Wat blijft het waanzinnig mooi daar. Maar ook heel fijn je binnenkort weer wat dichterbij te hebben! Alle goeds samen & tot ziens!
    Groet, Esther

Sorry, the comment form is closed at this time.