jun 052016
 

Dag 460 t/m 466

Beetje een saaie week, Jan mag zijn pizza gaan halen in de Hell, hij heeft hiervoor 7 boekjes gelezen. Er stonden ineens twee ambulances op het schoolplein, maar geen paniek: het betrof een soort eerste hulp demonstratie voor een aantal klassen. Papa had ’s morgens meegeholpen om houtsnippers te scheppen voor de speeltuin, daarbij was hij vergeten zijn autolampen uit te doen, en toen hij later weg wilde was de accu leeg. Nu kun je een automaat niet aanduwen, dus startkabels zoeken. Niemand, maar de secretaresse van de school had wel zo’n powerbankje in haar auto liggen, je geloofd het niet, maar het werkte. Als man gered worden door een vrouw op auto gebied is wel erg vernederend. Bij het weer volrijden van de accu, maar even richting Dargaville, halverwege staat er een stoel langs de weg, deze keer maar eens gestopt om de stoel eens uit te proberen. Thuis hebben we onze laatste eigen watermeloenen opgegeten, waren zeer lekker, alleen een beetje klein. Lisa is weer bezig met fotograferen en de possum komt nog braaf iedere avond even buurten.

Bekijk de foto’s van deze week.

 Posted by at 23:58

Sorry, the comment form is closed at this time.