jun 122016
 

Dag 467 t/m 473

Deze week zijn we goed bezig geweest, in het begin van de week hebben we de Mermaid pools bezocht, op zoek naar een leuke zeemeermin. De zeemeerminnen zijn vast een beetje schuw, want die hebben zich niet laten zien. Maar al met al was het een leuk uitstapje, want spelen aan zee en op het strand is altijd leuk. Op school was het thema deze week: Maori. Daarom moesten alle kinderen brood bakken op de Maori manier, bloem, water, roeren en bakken maar. Of het smaakte gaan we maar niet vragen. Jan is op schoolreis geweest naar een groot aquarium in Auckland, ze gingen met een echte dubbeldekker bus. Naar aanleiding van hun schoolreisje moest zijn groep ook de weeksluiting doen, Jan was verkleed als kwal. Aan het einde van de week hebben we nog een andere “berg” beklommen: Mount Manaia. 420 meter omhoog, en ook weer 420 naar beneden. Als afsluiting heeft Lisa nog geprobeerd een visje te vangen in de haven, maar dat heeft niet zoveel opgeleverd.

Bekijk de foto’s van deze week.

 Posted by at 18:14

Sorry, the comment form is closed at this time.