jun 192016
 

Dag 474 t/m 480

Op school zijn de kinderen getrakteerd op een tekendemonstratie van een “bekende” schrijver/illustrator. In de tussentijd had papa bijna twee doosjes nep lego gekocht, gelukkig was hij wakker. In het weekeinde werd het Matariki festival gehouden, dus weer de tijd voor Jan en Lisa om een vlieger te ontwerpen en in elkaar te zetten. Deze keer was ook het klokken museum open en gratis toegankelijk. Ze hebben daar een hele verzameling bijzondere klokken en horloges, zelfs Hollandse exemplaren. Omdat het op zondag vaderdag was in Nederland en wij tijdens de Nieuw-Zeelandse vaderdag al weer in Nederland zouden zijn, heeft papa hier zijn ontbijtje op bed toch maar gehad. Om alle kilo’s er weer af te lopen heeft papa ’s middags met Jan een rondje Town Basin gedaan, Jan op de fiets, papa er rennend achteraan.

Bekijk de foto’s van deze week.

 Posted by at 19:16

Sorry, the comment form is closed at this time.