jul 032016
 

Dag 488 t/m 494

Laten we met het leuke beginnen, we hadden een verjaardag te vieren in huis. Tevens hadden we deze week nog een feestje, ons afscheids feestje van de mensen hier in Whangarei. Best wel bijzonder dat je in een relatief korte tijd toch zoveel mensen leert kennen dat je huis al bijna te klein is om ze allemaal uit te nodigen. Ook wel bijzonder dat je de meeste van deze mensen na deze avond ook niet meer tegenkomt. Maar anders bekeken, de nachten worden hier nu steeds kouder, misschien ook wel een goed moment om verder te gaan. Moeten we natuurlijk eerst nog wel even onze auto verkopen, gelukkig zijn de luchtjes van Lisa’s overgeef ongelukje niet meer te ruiken na 5 spuitbussen tapijt reiniger te hebben geleegd in de auto.

Bekijk de foto’s van de twee feestjes.

 Posted by at 13:20

Sorry, the comment form is closed at this time.