jul 112016
 

Dag 495 t/m 502

Afscheid afscheid afscheid, het begon met een afscheids ontbijt van mama’s werk. Zoals bij alle etentje hier de gewoonte is, hebben we ook bij dit ontbijt al een dag van te voren aangegeven wat we wilden eten en drinken. Zo na anderhalf jaar ben je hier ook wel aan gewend. Verder was het thuis inpakken en spullen verkopen. De verhuizers zijn gekomen om de dozen te verherinpakken en op te halen. Denk je er goed aan te doen om alle dozen goed dicht te plakken, moeten ze één voor één weer open omdat de verhuizer graag wil weten wat ze verhuizen. De meeste meubels hebben we verkocht via trade-me (marktplaats), die werden dan ook deze week allemaal opgehaald. Voor de laatste spullen hebben we nog een garage verkoop gehouden en wat toen nog over was is naar de kringloop gegaan. De kinderen hebben afscheid genomen van de school en hun klas. De school zit nu ook zonder assistent-worstjesbakker, maar daar komen ze ook wel weer overheen. De alpaca’s van Sarah hebben nog een knuffel en wat extra voer gehad. Was nog een ongelukje gebeurd waarbij je kon zien dat de politie hier voor de chauffeurs altijd een persoonlijke noot klaar heeft. We hebben afscheid moeten nemen van onze dieren, de musjes, de pukeko’s en natuurlijk de possums. Kromteen heeft nog een extra stukje brood gekregen omdat hij/zij best wel zielig is. Verder was dit ook de laatste week spelen met Rudra.

Bekijk de foto’s van het afscheid nemen.

 Posted by at 22:22

Sorry, the comment form is closed at this time.