jul 202016
 

Dag 510 en 511

Goed bezig.

Vandaag stond er een museum op het programma, het “Te Papa Tongarewa”. Dit betekend zoiets als: Museum van Nieuw-Zeeland. Gelukkig was dit museum gratis en eigenlijk ook best wel leuk en leerzaam, want we zijn er de hele dag gebleven. Omdat het vandaag dinsdag was en we de boot pas op zaterdag zouden kunnen nemen, hadden we al plannen gemaakt om dan nog maar een stukje Noorder-eiland te bekijken, het plan was om naar Mount-Egmont (Mount Taranaki) te rijden. Met draaiende motor voor vertrek toch nog even met de veerdiensten gebeld, en wat was het geval, we hebben plek genoeg voor de nachtboot, U hoeft niet te haasten. Dus zelfs eerder dan oorspronkelijk gepland stonden we op de boot. Omdat het een nachtboot was hebben we er maar een hut bij geboekt om te slapen, wel jammer van het gemiste uitzicht bij aankomst.

Bekijk de foto’s van het museum en de boot.

 Posted by at 06:30

  One Response to “Goed bezig.”

  1. Hi, It’s Jordan Smith here from Maunu school.I hope you are haveing a great holiday.

Sorry, the comment form is closed at this time.