aug 012016
 

Dag 521 t/m 523

Helaas krijgt ons verblijf in Nieuw-Zeeland een vroegtijdig einde. Oma Scheemda is ernstige ziek. Dit betekend voor ons dat we zo snel mogelijk terug naar Nederland moeten, we hebben niet eens de tijd meer om onze spullen in Whangarei op te halen. Met hulp van de verzekering worden er retourvluchten voor ons geregeld, wij moeten zo snel mogelijk richting Christchurch. Daar hebben we nieuwe koffers gekocht, de Jucy-van leeg gemaakt en opgeruimd. Spullen die we eigenlijk in Whangarei zouden achterlaten hebben nu in Christchurch een nieuwe bestemming gekregen, gedeeltelijk via de papieren kerk. De vlucht was via Sydney, Bangkok en Dubai richting Schiphol. Van daaruit met de trein verder om uiteindelijk op tijd bij oma te arriveren.

Bekijk de laatste foto’s van Nieuw-Zeeland.

 Posted by at 22:06

Sorry, the comment form is closed at this time.