aug 282016
 

Omdat ons vertrek uit Nieuw-Zeeland een beetje overhaast was, waarbij we wat belangrijke spullen in Whangarei hebben moeten laten staan, moest iemand van ons nog een keer terug. Koffers, papieren en schijven met backups, eigenlijk viel het wel mee wat er stond. De heenweg ging met een overstap in Singapore, de eerste helft was met een comfortabel toestel van Singapore Airlines, de tweede helft ging met een moderner maar veel minder comfortabel toestel van Air New-Zealand. Voor de rit van Auckland naar Whangarei voor de verandering eens een andere route gekozen, kwam ik langs het werk van een of andere kunstenaar. Om de week een beetje vol te krijgen, heb ik een serie foto’s gemaakt in een van de lokale supermarkten. En ben ik op bezoek geweest bij de vader van Jonathan (vriendje van Jan), die een boerderij heeft waar hij 500 koeien melkt. Heb mij laten uitnodigen bij de ouders van Christiaan en ook bij onze buren in Whangarei. Tevens uit eten geweest met een vreemde vrouw (zo ver van huis moet dat toch kunnen). Op de één na laatste dag kwam ik nog in contact met een Nederlandse dierenarts, dat had anderhalf jaar eerder moeten gebeuren. Op de terugweg had ik mij voorgenomen om binnen één etmaal op drie verschillende continenten naar de McDonald’s te gaan. Tevens mocht ik in Dubai ook een hapje mee-eten in de kantine van Emirates ivm het vele vliegen de laatste tijd, tel daar de vliegtuig maaltijden bij op en je snapt dat ik deze vlucht flink ben aangekomen. Op Schiphol stonden Lisa, Jan en Anne-Marie mij al op te wachten in de aankomst hal.

Bekijk de foto’s en zie of het McDonald’s project is gelukt.

 Posted by at 23:11

Sorry, the comment form is closed at this time.